7 Причини Защо да Купиш Тениска от ESPOCA

Espoca е Български streetwear бранд за мъжки тениски създаден в гр. Варна.

Защо Еспока? Целта на бранда е да ти предостави атрактивни тениски направени от премиум материали с послание което носи стойност . Знаем, че предназначението на една тениска е да изглеждаш добре в нея и да се чувстваш уверено и комфортно.

 

1. ИЗДРЪЖЛИВОСТ

Освен да привлича вниманието на хората обаче, тя трябва да издържа на многократни пранета и да е устойчива във времето. За производството на тениски  ESPOCA се използва 100% памук от най-високо качество с по-голяма плътност, който е много мек на допир. Технически характеристики – пениран памук, сингъл джърси – 180 г/м2. За сравнение повечето продукти произвеждани в България и масово внасяните от Турция и Китай са с по-некачествена материя и плътност 120 – 150 г/м2 при което се вижда дори как прозират, а плата е груб на пипане.

Виж повече информация в статията: Характеристики на плат

 

2. ИДЕЯТА ЗАД БРАНДА

Какво прави ESPOCA тениските различни от останалите? Първо не са скучни, но по – важното е идеята зад бранда. Истинската стойност на Espoca се корени във вярването, че всеки човек е способен да оформи съдбата си и да изгради своята история в посоката, която иска и заслужава. Без значение дали е в професионален или личен план, с действие, фокус и постоянство всичко е възможно.

Виж повече информация за бранда -> Тук

 

3. БЕЗПЛАТНО ВРЪЩАНЕ

Вярваме в максимата, че първо трябва да дадеш преди да получиш. В тази връзка за да изгради доверие ЕSPOCA поема целия риск – ако не ти допадне по една или друга причина закупена тениска, може да я върнеш в 30 дневен срок без да задаваме въпроси като разходите за куриер са за наша сметка. По този начин се преодоляват най – големите страхове при онлайн пазаруването – невъзможноста да се пипне и пробва дрехата.

Виж повече относно ПОЛИТИКАТА ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА.

 

4. СИТОПЕЧАТ

Метода на печат, който използваме се нарича ситопечат, който е най – издръжливата технология за текстил в индустрията. Мастилото попада директно върху материята което увеличава живота на графичното изображение. Вече няма да се притесняваш, че ще се напука или избледнее както се случва при щампата и дигиталния принт. Използваме бои на водна основа, които са еко-съобразни, безвредни, по – скъпи и с много по – добро качество от пластизолните. Ползите са по – мек на допир и по – дълъг живот на печата.

 

5. БЕЗ ХАРТИЕНИ ЕТИКЕТИ

Случвало ли ти се е да облечеш нова тениска и след известно време да усетиш  дискомфорт от вътрешния дразнещ хартиен етикет и да търсиш панически ножица за да го елиминираш? Помислили сме за това – няма да срещнеш никакви етикети на продуктите в espoca.com … цялата необходима информация е напечатана във вътрешната горна част на тениската.

 

6. ОТЛИЧНО ОБСЛУЖВАНЕ

Освен, че правим със страст яки и качествени неща, които заслужаваш да имаш, сме и много забавни и лубезни хора. Може да ни питаш за всичко по всяко време … препоръчително да не е между 01:00 – 05:00 часа, но няма да е необичайно ако получиш отговор и тогава.

 

7. STREETWEAR

Стилът е типичен Streetwear с привкус на Casual и нотки на Urban lifestyle или казано просто – бранда е за хора с добър вкус, които обичат да се забавляват.

Клиентите веднъж пробвали продуктите на espoca, остават лоялни завинаги.

Твоето щастие е всичко от което се нуждаем.

Напиши си имейла във формата по-долу за да получаваш полезна информация и известия за нови продукти.