ИДЕЯТА ЗАД БРАНДА

Espoca е Български streetwear бранд за мъжки тениски създаден в гр. Варна.

Обикновено на пазара се срещат или тениски с добър дизайн и без смисъл в тях или такива с добри послания, но лошо изглеждащи. ЕСПОКА комбинира атрактивна визия с качествено съдържание.

Дрехите са език за комуникация, а стилът на обличане олицетворява характера на човек, рефлектира на неговата същност и показва на света в какви ценности вярва. В този сайт няма да откриеш тениски следващи модните тенденции, а такива които са актуални винаги и имат собствена идентичност.

В сърцевината на марката е идеята не да произвежда дрехи, а да създава самочувствие, мотивация и увереност чрез модерен дизайн и стойностно послание. Приоритет са премиум качество на производство и обсебващ фокус към детайлите.

Espoca отразява начин на живот изпълнен с постоянна тенденция за усъвършенстване, вдъхновява към позитивно мислене и вярва в идеята, че всеки има контрол над действията си и сам определя посоката на неговото бъдеще.

Нашата цел е веднъж доверил ни се, да те запазим като клиент завинаги.

Добави си имейла за да получаваш полезна информация и съвети при избор на тениска, оферти с намаления и пускането на нови продукти.

 


 

Ако имаш мнения и препоръки, ще се радваме да ги споделиш на: info@espoca.com

ПС: Освен хубави тениски се интересуваме още от хаус музика, спорт и пътуване сред природата.