ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

 

Как мога да върна или заменя закупен продукт?

Ако закупената стока не отговаря на твоите очаквания, може да я върнеш или замениш в срок до 30 дни без да е необходимо да посочваш причината за твоето решение. Първо се свържи с нас. Необходимо е да се попълни формуляра за връщане и замяна, който се намира по-долу на тази страница. След това може да изпратиш артикула с куриерска фирма по твой избор(без български пощи) на адрес гр.Варна, 9027, Младост 116 до ЕСПОКА ЕООД, телефон +359 893 964 222. Продуктите трябва да бъдат с етикет и със запазен добър търговски вид – да не са носени, зацапани, прани, гладени, скъсани, без странични аромати(парфюм, цигарен дим)… Замяна е възможна за същия или друг артикул. Ако поискаш възстановяване на сумата, е необходима информация за банкова сметка(IBAN), име на банката и име на титуляра.

Куриерските разходи при замяна са за сметка на клиента.

В случаите на замяна, във формуляра трябва да се отбележи кой е желания от теб продукт – номер на артикул(Код), цвят, размер. Ако той е по-скъп от връщаната стока, е необходимо да се доплати при получаване. Ако цената е по-ниска, ние ще ти върнем остатъка на предоставената от теб банкова сметка. Винаги сме на разположение ако имаш въпроси.

След като бъде получена върната стока на адрес гр.Варна, 9027, Младост 116 до ЕСПОКА ЕООД, телефон +359 893 964 222, ние ще възстановим дължимата сума на посочената във формуляра банкова сметка до 14 работни дни.

В случай на фабричен дефект или грешен продукт, който е установен след получаването, ти имаш право да го върнеш за сметка на espoca.com

Необходимо е да напишеш данните във формуляра на лицето, което е направило поръчката.

– Пратки изпратени с Български пощи не се приемат.
– Пратки изпратени с наложен платеж не се приемат.
– Опаковай добре продуктите за да се избегнат повреди при транспорта.

Моля свържи се с нас преди да изпратиш продукт.

Адрес при връщане с предпочитана от теб куриерска фирма: гр.Варна, 9027, Младост 116
Получател: Еспока ЕООД
телефон: +359 893 964 222
ел.поща: info@espoca.com

Потърси ни ако имаш въпроси. Ще се радваме да помогнем.